Közlemény

A Magyar Golf Szövetség az alábbiakban teszi közzé azon jelentkezők pályázatait, akik eddig jóvágyták annak nyilvánosságra hozatalát:

Fegyelmi Bizottság elnöke

Dr. Krasznai András pályázata

Dr. Mátés-Lányi Ákos Dániel pályázata

Versenyszervező Bizottság elnöke 

Buna Edvin pályázata,  Buna Edvin önéletrajza

Király Levente pályázata

Bíróbizottság elnöke

Cservák László pályázata

Gágyor Gábor pályázata

Hcp & Course Rating Bizottság elnöke

Horváth Róbert pályázata

 

Bizottsági hírek

  1. június 15.

A Magyar Golf Szövetség négy bizottságának elnöki posztjának, június 4-én meghirdetett pályázatára - a július 12-ei határidővel -, az alábbiak szerint nyújtottak be jelentkezési dokumentumokat:

Fegyelmi Bizottság   -   2 pályázó

Versenyszervező Bizottság   -   3 pályázó

Bíróbizottság   -   2 pályázó

Hcp & Course Rating Bizottság   -   1 pályázó

A pályázatok elbírálásáról, valamint az elnöki pozíciók odaítéléséről a Magyar Golf Szövetség elnökségének soron következő ülésén döntenek.

 

Változások

2020. június 4.

A Magyar Golf Szövetség az EGA-kártya megszerzéséhez szükséges szabályvizsga modernizációjára készül az elnökség június 3-ai döntése értelmében. A tervek szerint, az augusztus 1-jétől bevezetendő eljárás alapján, a golfozók már csak kizárólag on-line tehetnek szabályismeretekből vizsgát, az ehhez szükséges platform kialakítását a szövetség hamarosan megkezdi.

 

Az elnökség ugyancsak határozatot hozott négy bizottság, a Fegyelmi Bizottság, a Versenyszervező Bizottság, a Bíróbizottság, valamint a Hcp & Course Rating Bizottság felmentéséről , és a bizottságok struktúráját és munkarendjét megújító elképzelések megvalósításáról.

Az átalakulás részeként, a Magyar Golf Szövetség 2020. június 4-én pályázatot ír ki a Fegyelmi Bizottság, a Versenyszervező Bizottság, a Bíróbizottság, valamint a Hcp & Course Rating Bizottság elnöki posztjára.

A jelentkezők a szakmai önéletrajzukat, valamint a bizottság átalakítására, működésére vonatkozó tervüket a Magyar Golf Szövetség office@hungolf.hu e-mail címére, 2020. június 12., péntek 12.00 óráig juttathatják el.

Összes hír