Zala-Kovács Lázár második tour-győzelme

A rekkenő hőség sem riasztotta el Zala-Kovács Lázárt (75), hogy a Junior Tour Kisorosziban rendezett harmadik fordulójában mínusszal és eagle-el szerezze meg idei második tour-győzelmét.

A Zala Springs ifjú tehetsége négy birdie-vel nyitott a Szentendrei-sziget csücskén, így mindössze egy bogey-val, -3-ban fordult. Majd egy dupla-bogey következett, amit a par 4-es, 11. szakaszon egy csodálatos eagle ütéssel egyensúlyozott ki. A hőség azonban egyre érezhetőbb nyomot hagyott a score-okon is, egy bogey, egy dupla-bogey végül az utolsó szakaszon egy tripla fogyasztotta le a pálya első felében megszerzett előnyöket, de a magyar junior válogatott játékosa +3-al, két ütés különbséggel szerzett újabb aranyérmet a Junior Touron. Kihívója, Zala-Kovács Péter ezúttal az aranyat ezüstre cserélte, de augusztus 7-én még sor kerülhet a nagy visszavágóra.

Gratulálunk a kategória-győzteseknek, De Pelsmaeker Emilienek (A-kategória), Patyi Ádámnak és Jackson Victoria Larának (B-kategória), Keszler Istvánnak és Képes Kirának (D-kategória), valamint a Nyemetz Ádámnak és Kalocsi Kincsőnek (D-kategória).

A Junior Tour III. fordulójának győztesei

A-kategória

 1. Zala-Kovács Lázár (75)
 2. Zala-Kovács Péter (77)
 3. Alfréd Veselovskí (84)

 1. De Pelsmaeker Emilie (85)
 2. Szverle Enikő (92)

B-kategória

 1. Patyi Ádám
 2. Baranyai Áron Szabolcs
 3. Palya Vince

 1. Jackson Victoria Lara
 2. Horváth Eszter

C-kategória

 1. Keszler István
 2. Madaras Bulcsú 
 3. Tai Jixiong

 1. Képes Kira

D-kategória

 1. Nyemetz Ádám
 2. Földes Patrik Zeusz

 1. Kalocsai Kincső
 2. Szalay Lotti
 3. Gölcz Rebeka

Összes hír