XXIX. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság – 2. nap

XXIX. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság – 2. nap

Izgalmasan folytatódott a XXIX. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokság szerdán Kisorosziban, a Magyar Golf Clubban. A remek idő és a nagy hőség szerdán is végigkísérte a versenyzőket, akik így is remekül játszottak. Nagy tétje volt a második versenynapnak, hiszen a 3 kategória első 3 helyezettje játszhat a döntő napon.
A bruttó senior férfi kategóriában nagy meglepetést hozott a nap végeredménye. Horváth Joseph átvette a vezetést. Nagy küzdelmet vívott Kopplányi Tiborral főleg az végjátékban, de végül Joseph 3 ütés előnyt szerzett magának. A harmadik helyen  dr. takács János áll.
A bruttó női senior kategóriát továbbra is dr. Kárpáti Szilvia vezeti, bár az előnye 1 ütésre csökkent. Szorosan követi őt Weiser-Takács Zsuzsa és végül a harmadik helyen Zsadányi Ildikó áll.
A bruttó super senior férfi kategóriában ma nem változott a helyzet. Továbbra is magabiztosan vezet Errol Mils 150 ütéssel. Őt követi Alan Burton 180 ütéssel és a harmadik helyen pedig Mányi István áll 188 ütéssel.
Nagy izgalmak várják a versenyzőket a bajnokság döntő napján is, hiszen kiderül, hogy ki viheti haza a győztesnek járó kupát. Az izgalmakon túl nagy meglepetés is várja a versenyzőket. Az eredményhirdetést egy mini bajnokság előzi majd meg: minden versenyző lehetőséget kap egy üveg bor megnyerésére, aki 10-12 méter távolságból maximum 3 ütésből megüti a boros üveget.
A második versenynap részletes végeredményét a linkre kattintva érhetik el:
https://www.pccaddie.net/clubs/0360000/app.php?cat=ts_resultlist&sub=resultlist&made=dyn&id=772079&year=2018

Összes hír