Vihar írta át a Mid-Am Bajnokság forgatókönyvét

Meznerics Gergely és Movik Gabriella nyerte a Magyar Mid-Amatőr Golf Egyesület, július 9-11. között, Bükön rendezett IX. Magyar Mid-Amatőr Bajnokságát. Bajnokokat két forduló eredménye alapján hirdettek, miután a villámlások és a viharos eső következtében törölni kellett a záró fordulót.


A 74 versenyzővel rendezett bajnokság első két körének eredménye alapján, a férfiak mezőnyében Meznerics Gergely (77 79) +12-vel, két ütés előnyre tett szert Koller György (78 80) és Krämer András (78 80) előtt, így ők állhattak dobogóra. A nőknél Movik Gabriella (87 86) magabiztosan, tizenkét ütéssel utasította maga mögé Sajner Zsuzsannát (90 95), a harmadik helyet Fiserné Koplányi Eszter (96 93) szerezte meg.

Révész Tamás, az Egyesület főtitkára elmondta, hogy a záró fordulóban még négy flight el tudta kezdeni a játékot, de tíz órakor a villámveszély miatt úgy döntött a Versenybizottság, hogy egy órára felfüggeszti a játékot. Azonban tizenegykor sem változott a helyzet, a helyenként 50-60 km/órás szél kíséretében érkezett vihar pedig délre megpecsételte a záró forduló sorsát: a szervezők úgy döntöttek, hogy törlik a harmadik kört és két forduló eredménye alapján hirdetnek mid-am bajnokokat.

VÉGEREDMÉNY

Összes hír