Versenynaptár 2021

Március 31-én, a II. Winter Kupával indul hivatalosan a Magyar Golf Szövetség 2021.évi versenyszezonja, a sort október 16-án, a Birdland Golf ranglistaverseny zárja. A naptárban tíz hagyományos bajnokság mellett, jelenleg kilenc klub, tizennyolc ranglistaversenye kapott helyet.


A szövetségi bajnokságok közül a Pannonia Golf & Country Club ad otthont a szezonnyitó Winter Cupnak, majd május 8-9. között a 32. Magyar Kupa küzdelmeinek. Május utolsó hétvégéjén a X. Magyar Match Play Bajnokság Balatonudvariba látogat, akárcsak a 32. Magyar Junior Nyílt Bajnokság augusztus 13-15. között. A 61. Magyar Amatőr Bajnokság küzdelmeihez június 25-27. között a Magyar Golf Clubban lehet majd csatlakozni, Zalacsányba pedig a 43. Amatőr Nyílt Bajnokság, valamint a mid-amatőrök nyílt bajnoksága költözik. A szeniorok harminckettedik bajnokságát azúttal Bükön rendezik majd, az Old Lake Golf Clubban pedig a klubcsapatok versenghetnek. A korosztályos amatőr és profi válogatottak hatodik Golfünnepére hagyományosan a Pannonián, október 8-9. között kerül sor.

Az április 10-én, a Zala Spring Golf Resort pályáján startoló, tizennyolc állomásból álló ranglistaverseny-sorozatra az alábbi klubbeosztás szerint nevezhetnek a versenyzők.

Balaton Golf Club május 1., augusztus 21.,
Birdland Golf & Country Club június 19., október 16.
Budapest Highland Golf Club július 8., augusztus 26.
GolFiesta SE /Balaton Golf Club) szeptember 25.
Hencse National Golf & Country Club július 10., augusztus 20.
Magyar Golf Club május 22. (tbc), szeptember 11.
Pannonia Golf & Country Club április 24., jún. 5., augusztus 28.
Old Lake Golf Club június 12., szeptember 18.
Zala Spring Golf Resort április 10., május 15.

Összes hír