Közlemény – WAGR pontok a Match Play Bajnokságon – versenykiírások

VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság

Amint arról többször hírt adtunk, az eredetileg május 31. -június 2. között tervezett VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságot a Magyar Golf Szövetség szeptember 13-15 között rendezi az Old Lake Golf Clubban.

Változás, hogy a versenykiírásban megjelölt öt kategóriában, azaz férfi, női (szenior női is), szenior férfi, junior lány, és junior fiú kategóriákban indulók, világranglista (WAGR) pontok szerezhetnek.

A bajnokság módosított versenykiírása ITT érhető el.

Figyelem!

Azok a versenyzők, akik  a match play bajnokságon kívánnak indulni, ismét kell nevezniük függetlenül attól, hogy tavasszal már leadták nevezésüket. A nevezési oldal ITT érhető el. Aki tehát a május végi időpontra már leadta a nevezését, annak ismét szükséges nevezni, mert a szövetség automatikusan nem veszi azt figyelembe. Aki viszont már befizette tavasszal a nevezési díjat, annak természetesen nem kell újra befizetni, az érvényes. A nevezési határidő 2019. szeptember 10., kedd 23.59 óra.

 

XIX. Magyar Klubcsapat Bajnokság

Elkészült a 2019. szeptember 28-29. között, a Balaton Golf Clubban rendezendő XIX. Magyar Klubcsapat Bajnokság versenykiírása is, mely ITT tölthető le. A kiírás némiképp változott a korábbiakhoz képest: bruttó (6 fős csapatok) és nettó (4 fős csapatok) versenyt is hirdet a szövetség ezúttal. A bruttóban nincs megkötés az indulók tekintetében, a nettó versenyben viszont csak egy férfi-egy nő-egy szenior- egy junior alkotta csapat vehet részt. A további részletek a versenykiírásban olvasható. A nevezési határidő 2019. szeptember 24., hétfő 23.59 óra.

Összes hír