Új Ranglista program

Kedves Golfozók!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy elkészült magyar ranglistákat nyilvántartó új programunk! Sajnos a PC Caddie a mai napig nem szállította le a ranglistát, ezért az MGSZ   leprogramoztatta azt. Terveink szerint a friss ranglista állás minden ranglista pontot adó verseny utáni hét keddjén kerül majd közzétételre.

További információk:

-          Az azonos bruttó stableford és stroke eredmények azonos pontszámot adnak a helyezésektől függetlenül

-          A ranglista megtekinthető mind IOS, mind Android készüléken. A mobil telefon vízszintesen tartva több adatot mutat.

-          Számos olyan versenyző indult az idei Szövetségi versenyeken akik még nem váltották ki az EGA (versenyengedély) kártyát. Ezen neveket minden klubvezetőnek megküldük, hogy értesítsék őket. Az EGA kártya pótlására 2018. augusztus 20-ig adtunk határidőt minden versenyzőknek. Aki nem pótolja annak érvénytelen lesz minden eddigi eredménye és értelemszerűen a ranglistából kikerül, ami visszamenőleg módosíthatja  a ranglistát. A kikerült versenyző(k) a 2018-as szezonban már nem indulhatnak semmilyen hivatalos hcp módosító és a PC Caddie-be felvitt  versenyen.

 

Magyar Golf Szövetség

Összes hír