The Junior Open – Skócia, St.Andrews

The Junior Open –  a 2. versenynap után

Ma folytatódott a junior tehetségek számára St. Andrewsban a The Junior Open Championship. Ez a versenynap sem telt izgalmak nélkül, kemény megmérettetéseken vannak túl a játékosok.

Závaczki Bálint junior golfozónk ma is hozta a tegnapi stabil játékát (+1)  és a megbeszélteknek megfelelően alakította játékát. Sajnos a nagy szél megnehezítette Bálint helyzetét. Nehéz volt a greenre ütés, így a putt-ok sem úgy alakultak, ahogy azt Bálinttól megszoktuk. Azért búslakodásra nincs okunk, hiszen +3-mal zárta a mai versenynapot és így az összetettben a 13. helyen áll – egy helyet már hozott is -, a kelet és közép európai kategóriában pedig együttállásban a 3. helyen végzett. Hahn Roland junior szövetségi kapitány szerint, ha holnap is hozza ezt a stabil játékot és a putt-ok is sikeresek lesznek, akkor akár az első tízben is végezhet majd Bálint.

A magyar színekben játszó másik versenyzőnk Jaczkovics Emma   a 2. nap után +36 ütésszámmal nem jutott be a cut-ba.  Így számára a verseny ma véget is ért.

Bálintnak nem sok ideje marad a pihenésre, ugyanis hétfőn már a Young Mastersen szerepel a magyar junior válogatott négy tagja: Závaczki Bálint, Kötél Bence, Czernecki Laura és Szántó Sára.

A The Junior Open 2. versenynapjának részletes eredményeiért kattintsanak az alábbi linkre:

https://www.randa.org/Championships/TheJuniorOpenChampionship/Leaderboard#/competition/1365188/leaderboard/1465435

Összes hír