Tavaszváró golfmagazin

A hűvösebb időjárás ellenére is csalhatatlanul kopogtat már a tavasz a klubházak ajtaján, nem csoda tehát, hogy a játékosok és a klubvezetők fejében kizárólag a szezonnyitás kavarog. Ennek jegyében született a Golfmagazin márciusi száma, amely az M4 Sport csatornán március 26-án, közvetlenül a Forma 1-es kalendárium nyitófordulója, a Bahreini Nagydíj első szabadedzésének élő közvetítése előtt látható, 11.50-kor.


A Magyar Golf Club télen is teljes üzemben fogadta a lelkes golfozókat, a szezon azonban itt kopogtat, így nagyobb terhelésre számít a klub elnöke, Nagy István. A pálya kisebb esztétikai ráncfelvarrást kapott, játékos-barát fairwayek várják a játékosokat, és új köntösbe öltözött a kocsi- és a backtároló is.

A Sárközi testvérek, Lara és Richárd Kisorosziban segítik egymás felkészülését, ki, miben jobb: Ricsi technikában, Lara a türelem terén osztogat tanácsot.

Magnus Vuorio nemrég érkezett Zalacsányba, hogy több évtizedes tapasztalatával, vezető greenkeeperként erősítse Magyarország egyik legjobb pályájának, a Zala Springs csapatát. A klub menedzsere, Sonja Gschwendtner is bizakodóan várja a szezonkezdést, hiszen a vírusidőszak nagyobb figyelmet irányított a klubra.

A vidámságot az Alma együttes vezetője, Buda Gábor csempészett a rügyező fák közé, aki edzés közben énekelte meg a golf szépségeit.

Összes hír