Tarolt a Ryder-kupa sztár Mexikóban

PGA Tour - World Wide Technology Championshipen

Viktor Hovland négyütéses győzelmet aratott a mexikói El Camaleon Golf Clubban rendezett World Wide Technology Championshipen, a címvédéshez tornarekord segített. A 24 éves norvég 67, 62, 62 és 67 ütéses körökkel, par alatt 23-al vihette haza a közel 1,3 millió dolláros pénzdíjat a mexikói Carlos Ortiz és Justin Thomas elől. Hovland, harmadik PGA Tour, pályafutása negyedik győzelmével a karriercsúcsnak számító világranglista 10., valamint a FedEx lista negyedik helyére ugrott.

Ladies European Tour - Aramco Saudi Ladies International

Lydia Ko, a koreai születésű új-zélandi profi golfozó nyerte a november 4-7. között rendezett Aramco Saudi Ladies Internationalt. A torna a Ladies European Tour legnagyobb pénzdíjával, 1 milló dollárral csábította a világ legkiválóbb játékosait a Royal Greens Golf & Country Club par 72-es pályájára.

Europen Tour - Portugal Masters

Első alkalommal sikerült Thomas Pietersnek European Tour győzelmet aratni a Portugal Mastersen. A Vilamourában rendezett forduló végjátékában 68 ütés kellett a 29 éves belga számára, hogy a dán duót, Lucas Bjerregaardot és Nicolai Hojgaardot, valamint a francia Matthieu Pavont két ütéssel a második helyre utasítsa.

Összes hír