T-Systems Nyílt Magyar Bajnokság – Végeredmények

T-Systems Nyílt Magyar Bajnokság - Végredmények

Kemény és izgalmas páros küzdelmek a döntő napon

Izgalmas és rendkívül szoros versenynappal zárult a T-Systems Magyar Match Play Bajnokság Tatán az Old Lake Golf Clubban. Délelőtt 10 órakor álltak a kezdő greenre a döntő résztvevői: Vadkerti Adél, Berkenyei Daniella, Czerneczki Laura, Jaczkovics Emma, Csányi Olivér, Kötél Bence, Závaczki Bálint és Laurenz Kubin.

A férfi mezőnyben Csányi Olivér küzdött Laurenz Kubin ellen. A nap elején az osztrák versenyző vezetett, de aztán Olivér átvette a vezetést és meg is tartotta azt. A Závaczki-Kötél párharc végig izgalmas és kiegyensúlyozott verseny volt. A fiúk fej-fej mellett haladtak egész nap, de végül Závaczki Bálint nyerte a küzdelmet és ezzel a döntőt is. Második helyen Kötél Bence végzett, míg a harmadik helyezet Csányi Olivér, a negyedik pedig Laurenz Kubin lett.

A lányoknál Berkenyei Daniella és Jaczkovics Emma küzdöttek a bronzéremért.  Végig Emma vezetett, kiegyensúlyozott játékot nyújtott a versenyben és fölénnyel nyerte a napot. A döntős páros, Czernecki Laura és Vadkerti Adél egész nap izgalomban tartották a szurkolókat. Először Adél vezetett, aztán Laura kiegyenlített. Végül Adél az utolsó 3 szakaszt megnyerte és így ő vehette át az első helyezettnek járó díjat.

A győztesek két kupát is kaptak a mai napon, hiszen két bajnokság zajlott: Magyar Bajnokság és a Nyílt Bajnokság is. Igaz, tehetséges külföldi versenyzők is részt vettek a mai viadalon azoban a magyarokat ma megelőzni nem tudták, így a Nyílt Bajnokság első három helyezettje megegyezett a Magyar Bajnokság első három helyezettjévelGratulálunk golfozóinknak az elmúlt 3 napban nyújtott teljesítményükért és természetesen a dobogósoknak a győzelmükért.

Köszönjük névadó szponzorunknak, a T-Systemsnek, valamint kiemelt szponzorainknak, a KPMG-nek és a Szigetközi Friss víznek a verseny támogatását!

Magyar Golf Szövetség

 

Végeredmények férfiak

Végeredmények nők

Összes hír