Szeberényi nyerte a midam ranglistaversenyt

Szeberényi Máté (78), 2022 midam bajnoka nyerte a mid-amatőrök április 29-én rendezett korosztályos ranglistaversenyét. A női bruttó versenyben a Continental Citygolf szenior versenyzője, Nguyen Hoa Luu Lan (90) lett a legjobb.


Nyolcvankilenc játékossal, a Magyar Mid-Amatőr Golf Sportegyesület és a Hencse National Golf & Country Club rendezésében startolt a mid-amatőrök idei korosztályos ranglistaversenye, ahol a vonzó ranglista pontok mellett, értékes ajándékok is vártak a bruttó és nettó győztesekre.

A férfiak versenyében szinte borítékolható volt, hogy a mezőny legjobb, 0.3-as hendikeppel érkező játékosa, Szeberényi Máté (78) szerezhet vezetést a Mid-Am Golf Liga első fordulójában. Szeberényi magabiztosan kezdett, a legjobb eredménnyel, +1-el fordult, és úgy tűnt, hogy csak a +3-al forduló Magyar Krisztián (79) tudja majd csak megszorongatni. Szeberényi azonban a 10-esen bogey-t ütött, majd a 12. és 13. szakaszokon dupla bogey-zott, de a +6-os végeredmény így is egy ütéssel lett elegendő a folyamatosan rontó, és végül +7-el záró Magyar Krisztiánnal (79) szemben. A harmadik helyre a pálya második felében javuló játékával, Zilahy Csaba (80) jött fel.

A nőknél Nguyen Hoa Luu Lan (90) két ütés különbséggel az első helyen végzett, a második a helyi pálya adottságait jól ismerő Varga Irén (92) lett, harmadikként a Magyar Golf Club versenyzője, Chu Thi Viet Hong (93) végzett.

Mid-Am korosztályos ranglistaverseny végeredmény

Férfi bruttó Női bruttó
1. Szeberényi Máté (78) Nguyen Hoa Luu Lan (90)
2. Magyar Krisztán (79) Varga Irén (92)
3. Zilahy Csaba (80) Chu Thi Viet Hong (93)

Összes hír