Stern Lea és Nagy Ármin a szezon első ranglistaversenyének legjobbjai

A Pannonia Golf & Country Club játékosai, Stern Lea Sára, Nagy Ármin és dr. Horváth Péter állhatott fel a szezon április 30-án rendezett első ranglistaversenyének dobogójára Kisorosziban.


Április 2-án a zord időjárási körülmények miatt a szezon első ranglistaversenyének halasztása mellett döntöttek a Zala Springs szervezői, a sorozat nyitóütésére ezért április 30-án, Kisorosziban került sor. Ezúttal nem panaszkodhatott a mezőny: ideális golfidő, kiváló pálya és vendéglátás fogadta a Magyar Golf Clubba elütőre álló 88 játékost, akik közül nyolcan a hcp-limit miatt ranglistapontok reménye nélkül indulhatott.

A verseny győzteseként a magyar junior válogatott két tagja, a Pannonia Golf & Country Club versenyzői, Stern Lea Sára (79) és Nagy Ármin (79) került ki. Nagy Ármin par-ral, Stern Lea +1-el fordult, a hátsó kilenc viszont Leának sikerült egy ütéssel jobban, de az egál a versenyszabályzat értelmében Leának kedvezett, így őt hirdették ki első helyezettként. A harmadik pozícióban is holtverseny alakult ki dr. Horváth Péter (80) és Nguyen Ngoc Ba (81) között, a szenior játékos azonban a pálya második felében két birdie-vel erősített, így javára dőlt el a küzdelem.

RANGLISTARVERSENYEK 2022

VÉGEREDMÉNY

I. hely II. hely III. hely
2022.04.30. Magyar Golf Club Stern Lea Sára (79) Nagy Ármin (79) dr. Horváth Péter (80)

Összes hír