Sportkarrier, ösztöndíjjal

A kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából ösztöndíj pályázatot hirdet a „BOM a Magyar Sportért” Közhasznú Alapítvány, amelyre 2024. január 15-ig pályázhatnak a golfozók.


A BOM Alapítvány számára fontos, hogy a fiatalok sportkarrierjük építése mellett kiemelt figyelmet fordítsanak az önképzésre és a tanulásra is. A Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogram segítségével komoly anyagi támogatás érhető el, hiszen a teljes képzési időre és képzési díjra lehet ösztöndíjat elnyerni. 2021-től állami finanszírozásban résztvevő sportolók pályázatát is várják.

11. alkalommal indult BOM Alapítvány Berzeviczy Albert tanulmányi ösztöndíjprogramban azok a diákok pályázhatnak, akik olimpiai, vagy paralimpiai sportágban versenyeznek, olimpiai, vagy paralimpiai kerettagok, illetve a pályázat évét követő legközelebbi olimpiai, illetve paralimpiai játékokon történő részvételre készül, továbbá felsőfokú iskolarendszerű (tanulói vagy hallgatói jogviszony keretében folytatott) közoktatási intézmény által nyújtott oktatásban, illetve középfokú képzésben (OKJ-s) vesznek részt.

A pályázathoz benyújtandó dokumentumok és további információk ITT tölthetők le. A pályázat kizárólag postai úton, a 1535 Budapest Pf.769 címre nyújtható be.


Pályázat leadásának határideje: 2024. január 15.

Összes hír