Kijátszottam a szívem-Rózsa Csilla ötödik a Symetra-n

Fantasztikus eredménnyel debütált Rózsa Csilla 279(72,69,69,69) a Symetra Tour szezonnyitó versenyén, a 250 ezer összdíjazású SKYiGOLF Championship-en, ahol -9-es összesített score-ral, az előkelő T5. helyet szerezte meg.

Csilla mind a három fordulóban stabil játékkal maga mögött vághatott a T9.helyről a finálénak, ahol birdie-vel indított, a pálya hátsó kilencére így -1-gyel fordult. A folytatásban a 12. szakaszon még egy bogey-t ugyan behúzott, de a 13., 16. és utolsó szakaszon már birdie-vel szépített, így az amerikai Allison Emrey-el együttállásban végzett az ötödik helyen. A mezőny első  pozícióját Alana Uriell (-12), playoff-ban harcolta ki.

"Nagyon boldog vagyok. Úgy érzem, jól sikerült a felkészülés, és mindent megtettem ezért a kiváló eredményért. A hétvégén igazán mindent beleadtam, kijátszottam a szívemet" - nyilatkozta Csilla a verseny után. Legközelebb a március 15-17. között rendezendő Natural Charity Classic-on szurkolhatunk Rózsa Csillának.

SKYiGOLF Championship végeredmények

Rózsa Csilla top 9-ben

2019.március 9.

Kiváló játékkal folytatta Rózsa Csilla a SKYiGOLF Championship harmadik körét. Csilla nem hibázott a fordulóban, az 5. és a 10. szakaszokat is birdie-vel fejezte be, majd a végig stabil játékát a 18.szakaszon egy záró birdie-vel koronázta meg. A -6-os score Rózsa Csillát 210 (72,69,69) a mezőny 9.helyére röpítette, melyen öt további amerikaival osztozik. Kiélezett a verseny a tabella további pozíciójáért is, hiszen az első helyért és a T5-ön is négyen-négyen állnak sorba.

SKYiGOLF Championship eredmények

Megvan a szezon első cut-ja

2019.március 8.

Remek játékkal folytatta Rózsa Csilla a szezonnyitó SKYiGOLF Championship versenyét. Csilla miután a 6.szakaszon birdie-t ütött, -1-gyel fordulhatott. A folytatásban ugyan még becsúszott a 10.szakaszon egy bogey, de a 11.,13. majd a 17. szakaszokon már birdie-vel szépített, így kiváló játékkal, -3-as score-ral jöhetett le a pályáról. A cut határt +2-nél húzták meg, Rózsa Csilla 143(72,69) eredményével a szezon első cut-ját érte el, és ezzel a T13. helyre ugrott, mindössze egyetlen ütéssel maradva le a top 10-es játékosoktól. A második forduló után a mezőnyt két amerikai játékos, Allison Emrey (-9) és Lauren Kim (-7) vezeti.

SKYiGOLF Championship eredmények

 

 

Rózsa Csilla ismét versenyben

2019.március 7.

A sikeres felkészülést követően, Rózsa Csilla végre elindulhatott az LPGA felé vezető útjon, a 2019.évi Symetra Tour bajnokság első eseményén. A március 7-10. között rendezendő, új versenynek számító, szezonnyitó SKYiGOLF Championship megrendezésének a Charlotte Harbor National Golf Club ad otthont. A 250 ezer dollár összdíjazású bajnokságra 132 golfozó, köztük Rózsa Csilla adta le nevezését. Csilla még ízlelgette a szezon első versenyjátékát, a pálya adottságait, a nyitó fordulót azonban így is par-ra sikerült hoznia, és ezzel a T32. helyről vághat neki a második körnek. A mezőny élén Jillian Hollis, Lauren Kim és Jessy Tang együttállásban, par alatt öt ütéssel áll.

SKYiGOLF Championship eredmények

 

Összes hír