Pörög a ranglistaszezon, Kötél a bakonyi nyerő

Az abszolút favoritnak számító Kötél Bence parral nyerte a Forest Hills Golf Clubban rendezett harmadik ranglistafordulót. Az esemény összefoglalóját, a győztessel és további helyezettekkel készült interjút az április 30-án, az M4 Sport csatornán tekinthetik meg.


Egy héttel ezelőtt még hótakaró viccelte meg az április 18-ra tervezett ranglistaverseny szervezőit, most azonban közel optimális golfidő fogadta a ranglistaversenyre érkező 96 versenyzőt.

A mezőny kiemeltje, Kötél Bence az egy nappal korábban zajlott Pannonia ranglistaverseny második helyezettjével, ifj. Sárközi Richárddal, valamint Zilahy Csabával és a juniorok reménységével, Stern Lea Sárával egy flightban látott hozzá, hogy átvegye az összesített férfi ranglista vezetését. Úgy tűnik, sikerrel járt, -1-el fordult, a pálya második felében pedig mindössze egy bogey szólt bele az eredményébe, így parra hozta a kört. Ifj. Sárközi bokasérülése miatt viszont félidőben, +8-nál befejezni kényszerült a játékot. A második legjobb eredményt a szenior ranglista élére pályázó Horvath Joseph +5-el érte el, mögötte egy ütéssel maradt le az év mid-amatőr játékosa, Magyar Krisztián. A bruttó férfiak versenyében így Kötél Bence (72) és Magyar Krisztán (78) mellett Véh Balázs (81) lépett dobogós helyre. A nők bruttó díjait a Pannonia GCC junior játékosa, Földházy-Nagy Zsófia (83), Nagy Réka és Stern Lea Sára, mindketten 85 ütéssel vehették át.

VÉGEREDMÉNY

Összes hír