PC Caddie képzés

Elindult a PC Caddie program bevezetése

Március 8-án, és 9-én megkezdődött a PC Caddie program magyarországi bevezetése. A hosszú előkészítő munka után, minden magyar golf klub képviselte magát a PC Caddie kétnapos képzésén. Az oktatást a cég német és svájci oktatói tartották akik a két igen hosszú - de tartalmas - nap alatt részleteiben is igyekeztek beavatni a klubok vezetőit, recepciósait adminisztrátorati az új software használatába.  A képzésnek a Highland Golf Club adott otthont akiknek a vendégszeretetét ezúton is köszönjük!

A program már minden golfklubban telepítésre került, és az adatbázisok frissítése, pontosítása után a következő hetekben a program tesztelése fog következni. A program néhány elemét még a magyar igényekhez kell igazítani s remélhetően ezek a változtatások is megtörténnek a következő hetekben. Terveink szerint az áprilisi első versenyeket már az új programmal leszünk képesek megrendezni!

A program használata  - a résztvevők egyhangú visszajelzése alapján - alapvetően egyszerű, magától értetődő. Az egyéni felhasználoknak, játékosoknak - várhatóan március végén -  rövid magyar nyelvű útmutató fogunk a program használatáról  közreadni mely mind  számítogépes, mind a mobil felületeken történő használatot megkönnyíti majd. Az útmutató a honlapunkon is elérhető lesz!

Reméljük a klubokkal történő együttes fáradozásaink elérik céljukat, és minden kedves golfozó játék-élményét mindezzel növelni tudjuk már a 2018-as szezonban is!

Köszönettel,

 

Magyar Golf Szövetség

 

Összes hír