Par ötös támadás

Szezonnyitásra készülnek, edzők, játékosok, szövetségi és klubprogramok szervezői, amelyről a március 25-én 9.25 órakor, az M4 Sport csatornán kezdődő Golfmagazin adásában árulnak el a készítők részleteket.


Brúder Balázs, hétszeres magyar bajnokunk nem csak a golfozók tudását csiszolja, hanem a golfütők hatékonyságán is jelentősen segíthet, amelyekről meglepően azt vallja: manapság 10 százalékkal is többet tudnak, mint hét évvel ezelőtti elődei.

A Zala Springsben, március 19-én rendezett télűző versenyen 74 elszánt golfozó köszöntötte a tavaszt, ahol a négyszeres magyar bajnokunk, ifj. Tóth János a par ötösöket támadta, Sonja Gschwendtner klubigazgató, valamint a verseny győztesei, a Kispál Helén - Koller György páros a versenyszellem újraélesztése mellett, a társasági élet szépségeit hangsúlyozta.

A Magyar Golf Szövetség és a klubok rendezésben idén is folytatódik a kezdő és haladó golfozók kedvezményes oktatásának programja, melynek során közel háromezer játékos szerzett az elmúlt években pályaengedélyt.

Összes hír