Palanszki Benjamin: -8 (Czech Open 1-2.nap)

Palanszki Benjamin sikeres szereplése a Czech PGA Tour-on

Palanszki Benjamin, és Lugosi Tamás utaztak a Berunban rendezett Czech Open profi és amatőr versenyre amelyen a magas pénzdíj mellett főként a világranglista pontokért utaztak versenyzőink. Mindkét profi játékosunk sikeres első két napon van túl: Lugosi Tamás 76, 69 (+4, -3) körökkel kezdett és ezzel a 31. helyen áll. Benjamin első nap -4 (68) és második nap is -4 (68) ütéses eredményével (összesítettben -8)  a kiváló 6. helyen várja a folytatást.

Mindkét versenyzőt megkérdeztük röviddel a beérkezés után, hogy egy pár szóban értékeljék  eddigi játékukat:

"Sajnos két amatőr játékossal kellett játszanom az első két napon, ami önmagában nem probléma viszont a tempójuk nagyon lassú volt és ez kissé megbontotta a tegnapi játékomat. Ma már felkészültem erre a típusú játékra és tudtam is hozni egy sokkal jobb formát a 69-es körömmel" - nyilatkozta Lugosi Tamás.

"Mindkét napon stabilnak éreztem a játékomat, és elmondhatom, hogy szinte minden játékrész kiegyensúlyozott és megfelelő volt. A szezonomban érzésre is egyre jobban megy a játék amit az eredményeim is mutatnak. Remélem a cut után is folytatni tudom ezt a minőségű játékot és az első 10-ben tudok majd végezni" - értékelte játékát Benjamin.

További jó versenyzést és eredményeket kívánunk!

 

Magyar Golf Szövetség

 

Összes hír