Nyári szüret a Golfmagazinban

Beérett gyümölcsöket, azaz díjakat szüretelhettek augusztusban a legrangosabb bajnokságok, a Junior Open, a Junior Tour és a PGA Hungarian Open győztesei. A Golfmagazin stábja a versenyek hangulatába, a győztesek győzelmi mámorába, a szervezés kulisszatitkaiba enged betekintést az augusztus 27-én, az M4 SPORT csatorna 10.30 órakor kezdődő műsorával. Lássuk röviden, mi is fért bele a MédiaKlikk oldalán hatvan napig visszanézhető adásba.


A felfrissült büki pályán került sor a Junior Tour záróakkordjára, melynek stábunk nem csak emlékezetes pillanatait, de a győztesek, Kiss Magdolna Réka, Madaras Bulcsú, De Pelsmaeker Emilie, Wendler Vajk, Szverle Enikő, Tivadari Péter, Lehoczky Fanni, Sántha Ádám Attila örömnyilatkozatát is rögzítette az utókor számára.

Összefoglalót láthatnak a profi magyar bajnoki cím megszerzéséért, Hencsén zajlott küzdelmeiről. Nyilatkozik a PGA Hungarian Open első szenior bajnoka, ifj. Tringer László, de a dobogósok, Wilheim István, a bajnokkal playoff-ban alulmaradó második helyezett Tóbiás Zsolt, és a négyszeres bajnok Szigeti Csaba is vallottak a verseny izgalmairól.

A 32. Magyar Junior Open előkészületeiről Jakobi András versenyigazgató, és Gschwendtner Sonja klubigazgató árult el izgalmas részleteket. A népes nemzetközi mezőnyből Kötél Bencének és Zsimán-Lebovics Zénónak sikerült a magyar és a nemzetközi címet is elhódítani, a lányoknál a kamerának is nyilatkozó Jaczkovics Emma és Fedeli Margot Grace emelhette magasba a magyar serleget.

Összes hír