Nelly Korda kvartett rájátszásban nyert

LPGA Tour

A világelső Nelly Korda a szezon negyedik LPGA Tour győzelmét aratta a floridai Pelican Women's Championshipen. Az eseménydús végjátékban Korda a par 4-es, 18. extra szakaszon, négyes rájátszásban vitte el a trófeát, miután Lexi Thompson, Lydia Ko és Sei Young Kim is par alatt 17-el végzett a Pelican Golf Clubban.

PGA Tour

A Houston Opennel folytatódott a PGA Tour, Memorial Park Golf Clubban rendezett állomás, ahol Jason Kokrak az utolsó fordulóban 65 ütéssel végzett a mezőny élén, és ezzel 13 hónapon belül harmadik Tour-győzelmét aratta. A két ütéssel lemaradó Scottie Scheffler holtversenyben végzett Kevin Tway-el a második helyen, Kramer Hickok a negyedik lett.

European Tour
A világelső Jon Rahm kihagyja a Jumeriah Golf Estates szezonzáró DP World Tour Championshipjét. Jelenleg Collin Morikawa vezeti a Race to Dubai ranglistáját, Rahm a harmadik helyen áll, de a spanyol végül úgy döntött, nem utazik Dubaiba. Érthető, hiszen Rahm meglehetősen hektikus évet zárt, első spanyol játékosként nyert a US Openen, visszakerült a világranglista élére, az Európa-csapat legjobb eredményét érte el a Ryder Cup-on, miközben a 27 éves játékos apa lett, az elmúlt néhány hónapban pedig kétszer is pozitív Covid-tesztet produkált.

Összes hír