Monarchia Kupa 2. nap

Greensome versennyel folytatódott a 2. nap

Magyar senior válogatottunk a szerdai napon is folytatta sikeres szereplését a XIX. Monarchia kupán Szlovéniában. Ezen a versenynapon greensome-ra került sor a jobbik drive kiválasztásával. A magyar csapat szépen halad előre, jól teljesítettek a második versenyben is. A bruttó csapat szépen és ígéretesen fejlődik. Ugyan sajnos a pontszámok alapján jelen pillanatban az utolsó helyen állnak, de a többi ország játékosai sokkal magasabb HCP-el rendelkeznek. 49 pontot hoztak, ami nagyon jó eredmény. Ez a verseny kiváló felkészülési lehetőség volt az EB-re, ahol reméljük, minél jobb eredményt hoznak majd golfozóink.

A nettó csapat tartotta a tegnapi remek eredményét és rögtön a második helyen végeztek 72 ponttal. Az első helyezett szlovákoktól csak 5 ponttal vannak lemaradva, ami még simán behozható. Tavaly sokkal nagyobb lemaradást sikerült behoznia a csapatnak. A magyar versenyzők nagyon komolyan veszik a döntő napot is: voltak, akik a versenynap után még kimentek gyakorolni a driving rangre. Ez fontos is, hiszen mindig nagy verseny folyik, hogy ki kerüljön be a 6 fő senior válogatottba. Az eredmények döntenek – egy fő kivételével, akit a kapitány választ ki -, úgyhogy hozni kell a pontokat.

Csütörtökön már a döntő nap következik, ahol a vezető csapatok - tehát az első 3 helyen állók – küzdenek meg egymással egyéniben, illetve a 4., 5. és 6. helyen álló csapat tagjai mérik majd össze erejüket. A végeredményt azonban a versenyen nyújtott összesített eredmények adják majd: az első két napon a 3 kétfős csapat 2-2 legjobb eredménye, illetve a döntő nap 6 egyéni pontszámából a 4 legjobbja adja majd. Sok sikert minden senior játékosunknak!

Összes hír