Minél többen golfozzanak

Idén is folytatódik a Magyar Golf Szövetség támogatásával, a klubok szervezésében nagy sikerrel bonyolított "Tanulj golfozni program" A kezdő és haladó kuzusok változatlan tartalommal kínálják a kezdők számára a pályaengedély, a haladók részére a szövetségi versenyengedély megszerzésének lehetőségét.


A kezdő kurzus 3-4 fős létszámú csoportban, 10 órás elméleti és gyakorlati oktatást tartalmaz, amely egy hónap alatt elvégezhető. A tanfolyam idején - ingyenes ütő-, labda- és pályahasználat mellett -, profi oktatók készítik fel a jelentkezőket az önálló játékhoz szükséges pályaengedély-vizsga sikeres elvégzésére, amely után regisztrált golfozókként, green fee ellenében, minden magyar golfpályán jogosultak lesznek játszani. A kezdő kurzus ára 44.900 Ft/fő.

A haladó kurzus 3 fős létszámú csoportban, 10 órás elméleti és gyakorlati oktatást tartalmaz, amely egy hónap alatt elvégezhető. A tanfolyam idején - ingyenes ütő-, labda- és pályahasználat mellett -, profi oktatók készítik fel a jelentkezőket a hendikep vizsga sikeres elvégzésére, amely után szövetségi versenyengedélyt (EGA-kártyát) kapnak, hivatalos hendikepet szereznek, és ezáltal golfversenyeken indulhatnak. A haladó kurzus ára 49.900 Ft/fő.

A tanfolyamok pontos időpontjáról a golfklubok recepcióján vagy a golfedzőknél lehet érdeklődni.

Összes hír