MGSZ Éves Rendes Közgyűlés 2018.

Magyar Golf Szövetség éves rendes közgyűlés 2018.

Magyar Golf Szövetség éves rendes közgyűlését  a Highland Golf Klubban május 17-én délelőtt 11.00h-ás kezdettel tartotta meg.

A közgyűlést dr. Szivek Norbert elnök  nyitotta meg. A napirendi pontok a hivatalos sorrendet követték: elsőként a  2017. év Szakmai és pénzügyi beszámolója, majd a 2018. év Szakmai és pénzügyi terve következett, melyeket  Makszin Áron főtitkár szöveges magyarázatokkal egészített ki. A 2018-as programban kiemelt szerepet kap a golfozói létszám bővítése, a válogatottak támogatásának kiegyensúlyozása, és az olimpiai program folytatása.  Az utolsó hivatalos pontban két új elnökségi tag választása történt meg: Závodszki Zoltán, és Flesh Tamás személyében. A napirenek után egy bejelentés következett: a CNBC Golf Channel megkezdi magyarországi sugárzását a UPC műsorszolgáltatónál. Ez örömteli hír a golf sportnak hiszen így remélhetőleg népszerűsége, elfogadottsága jelentősen nőni fog. A Golf Channel és a Magyar Golf Szövetség folyamatosan egyeztet a jövőbeli közös munka és lehetőségek ügyében. A Golf Channel júniusától először angol nyelven,  majd 2019 januárjától  a tervek szerint (a magyar stúdió felállítását követően) magyar nyelven lesz látható-hallható.

A Magyar Golf Szövetség 2017. évi Mérleg beszámolóját és hivatalos Közhasznúsági jelentését megtekinthetik a hungolf.hu oldalon a Szövetség / Dokumentumok mappában.

 

Magyar Golf Szövetség

Összes hír