Mercedes-Benz After Work Golf Kupa – szezonzárás

A Pannónia Golf & Country Clubban zajlott zárófordulóval ért véget a Mercedes-Benz After Work Golf Kupa 2019.évi versenysorozata. A bruttó kategóriák győzteseként Kiss Polett Karolina és Komjáthy Gábor került ki, a nettó dobogósok díját Szépfy Márton (67), aki az első helyezésért járó díjat sajnos, tüdőgyulladása miatt nem tudta átvenni, Kocsis Csaba (63) és Kiss Barna (57) vehette át.

VÉGEREDMÉNY

Bruttó női kategória:    Kiss Polett Karolina (35)

Bruttó férfi kategória:   Komjáthy Gábor (36)

Nettó vegyes kategória: I. helyezett Szépfy Márton (67)

II. helyezett Kocsis Csaba (63)

III. helyezett Kiss Barna (57)

2019 MERCEDES-BENZ AFTER WORK GOLF CUP VÉGEREDMÉNY 

Egy könnyed kilenc lyukas verseny a munka után", ezzel a szlogennel indult 2019 júniusában a Mercedes-Benz és a Magyar Golf Szövetség kezdeményezése, a 12 állomásból álló After Work Golf Cup versenysorozat. Ezzel a névadó szponzor és a Szövetség azt a célt tűzte ki, hogy a golf még jobban beilleszthető legyen a munka és családi kötelezettségek közé, egyre népszerűbbé váljon. A sorozatban három klub, a Balaton Golf Club, a Pannónia Golf & Country Club, valamint az Academy Golf Club Budapest kilenc szakaszán, 4-4 alkalommal választhatták a munka után kikapcsolódást kereső golfozók az öt órakor kezdődő versenyeket. A kezdeményezés elérte célját, hiszen a férfiak mezőnyében 98, a nőknél 30 versenyzőt legalább egyszer arra inspirált, hogy a Mercedes fordulónként meghirdetett exkluzív díjaiért a munka után is elütőre álljanak.

Munka után golf & Mercedes - ranglisták a záróforduló előtt

2019. október 15.

Utolsó állomásához érkezett a Mercedes-Benz és a Magyar Golf Szövetség kezdeményezésében rendezett, 12 fordulóból álló After Work Golf Cup.

A záróeseményre október 16-án, a Pannónia Golf & Country Clubban, 14.30 órai kezdettel kerül sor. A versenysorozat díjazásaként, bruttó női és férfi kategóriákban I. helyezettet,  nettó vegyes kategóriában I-II-III.helyezettet hirdetnek.

VERSENYKIÍRÁS

ÖSSZESÍTETT BRUTTÓ EREDMÉNYEK

BRUTTÓ RANGLISTA 

NETTÓ RANGLISTA

Harminc nyolc golfozó választotta a Mercedes-Benz és a Magyar Golf Szövetség kezdeményezésében, After Work Golf Cup néven 2012-ben indult, a munka utáni golfozást népszerűsítő versenysorozat első állomását, melynek az Academy Golf Club adott otthont.

Az "Egy könnyed kilenc lyukas verseny a munka után" kezdeményezés igazi klubhangulatot varázsolt a Kiscelli Múzeum tövében megbújó lankákra, ahol a korai nyár hősége éppen engedni kezdett, amikor az első befutók a 18.szakaszt ékesítő legújabb Mercedes modellben gyünyörködhettek. A könnyed verseny bruttó női kategóriája nem hozott meglepetést, Batta Krisztina egy birdie és egy dupla bogey után, 31-es score-ral vehette át a díjat Hesz Tamástól, a Mercedes-Benz Hungária Kft. kereskedelmi és marketing igazgatójától.  A férfiak bruttó díját Frankó Attila 33 ütéssel kapta. Nettó kategóriában az első két helyezést is az Academy Golf Club tagjai, Kiss Barna és Vincze Árpád vihette haza, harmadikként Lukács Kornél zárt.

Mercedes‑Benz After Work Golf Cup I. forduló végeredményei

 

Mercedes‑Benz After Work Golf Cup - egy könnyed kilenc lyukas verseny a munka után

2019. június 4.

"Egy könnyed kilenc lyukas verseny a munka után", ezzel a szlogennel veszi kezdetét a Mercedes-Benz és Magyar Golf Szövetség hazai kezdeményezése, mely során a szervezők egy 12 állomásból álló versenysorozatot hirdettek meg. A névadó szponzor és a Szövetség célja, hogy a golf még jobban beilleszthető legyen a munka és családi kötelezettségek közé, egyre népszerűbbé váljon, ezért hazánkban a golfozók jelenleg három klubban, a Balaton Golf Club, a Pannonia Golf & Country Club, valamint az Academy Golf Club Budapest kilenc szakaszán, munkanapokon öt órai kezdettel hódolhatnak majd golf szenvedélyüknek a Mercedes-Benz exkluzív nyereményeiért.

A Mercedes‑Benz After Work Golf Cup nem titkolt célja ugyanakkor, hogy a sorozat világviszonylatban is első számú amatőr nemzetközi versenysorozattá is váljon, mely ötletet az R&A is támogat. “A Mercedes‑Benz After Work Golf Cup egy forradalmian új kezdeményezés, amelyben a golfozóknak világszerte lehetőségük nyílik rá, hogy a sportot izgalmas, de egyúttal az életükkel összeegyeztethető módon játsszák” - mondja Martin Slumbers, az R&A ügyvezető igazgatója.

A versenykiírást az MGSZ versenynaptárban, a versenyeknél, valamint ITT olvashatják, nevezni a Mercedes-Benz After Work Golf Club versenysorozat hivatalos honlapján, az adott forduló előtti nap 18.00 óráig lehet. Hazánkban az első állomásnak június 12-én, az Academy Golf Club Budapest ad otthont.

A versenysorozatról bővebb információs a hivatalos honlapon ITT érhető el.

 

2019 Mercedes‑Benz After Work Golf Cup versenysorozat

2019.06.12. Budapest, Academy Golf Club Budapest
2019.06.21. Balatonudvari, Balaton Golf Club
2019.06.26. Alcsútdoboz, Pannonia Golf & Country Club
2019.07.05. Balatonudvari, Balaton Golf Club
2019.07.10. Budapest, Academy Golf Club Budapest
2019.07.24. Budapest, Academy Golf Club Budapest
2019.08.02. Balatonudvari, Balaton Golf Club
2019.08.14. Budapest, Academy Golf Club Budapest
2019.08.28. Alcsútdoboz, Pannonia Golf & Country Club
2019.09.13. Balatonudvari, Balaton Golf Club
2019.09.25. Alcsútdoboz, Pannonia Golf & Country Club
2019.10.16. Alcsútdoboz, Pannonia Golf & Country Club

Összes hír