Megújult a Magyar Golf Szövetség honlapja!

Kedves Golfozó Barátaink, kedves Érdeklődők!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai naptól megújul a Magyar Golf Szövetség honlapja!

 

Letisztult. Könnyen áttekinthető. Egyszerű. Informatív.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Újdonságok

A főoldalon a Hazai híreket közlő ablak mellett  Nemzetközi hírek láthatók. Itt az aktuális nemzetközi profi (PGA Tour, LPGA Tour, European Tour stb.)  versenyeiről  teszünk közzé rövid  összefoglaló kisfilmeket feliratozva. A Hazai hírek ablakban  továbbra is a Szövetség és a magyar golf híreit tesszük közzé.

Nagy hangsúlyt fektetünk  új golfozók bevonzására, ezért az oldalon kiemelten  helyeztünk el  kezdő golfozóknak szóló információkat. (Hol kezdhetek golfozni? Kezdő golfozó program, Hcp megszerzése stb.)

Meglévő golfozóinkról sem feledkeztünk meg. Megújítottuk  a versenynaptár formáját és egyszerűsítettük  a versenyekre történő nevezést. Ezentúl a honlapon található adatlap  kitöltésével lehet  a Szövetségi/és Ranglista  versenyeinkre jelentkezni.

Megújult az EGA kártya igénylésének folyamata is. Az idei évtől  az EGA kártyát a Szövetségtől - és nem a kluboktól -  lehet igényelni. (EGA kártya igénylés menüpont.) Itt is az adatlap egyszerű kitöltésével lehet ezt megtenni illetve az EGA kártya szokásos éves árának (10 eFt/fő) az ott megadott szövetségi bankszámlára történő befizetésével.

A Versenyek, Ranglisták, Eredmények iránt érdeklődők továbbra is a Hungarian Golf Network gombra kattintva érhetik el ezeket az információkat. Itt jelenleg még az Eagle rendszert láthatják. Tájékoztatjuk  kedves golfozóinkat, hogy a Szövetség az idei tavasztól az Eagle rendszert megszünteti és helyette a PC Caddy programot vezeti be. Az új informatikai rendszerünk várhatóan  a tavaszi versenyszezon kezdetével lép életbe, tehát ez alatt a gomb alatt majd a PC Caddy jelenik meg.

Még egy  jó hír:  honlapunk  PC-n és Apple gépeken,  iOS és Android típusú telefonokon is működik.

 

Megköszönve megtisztelő figyelmüket,

kellemes olvasást,  időtöltést  valamint sikeres golfszezont kívánva:

 

Magyar Golf Szövetség

Összes hír