Match Play Bajnokság, Tata: Csányi Olivér a nap legjobbja

Csányi Olivér a nap legjobbja

Ma reggel Závaczki Bálint és Kötél Bence elütésével rajtolt el a T-Systems Magyar Match Play Bajnokság elős stroke-play (helyosztó) napja, Tatán az Old Lake Golf Klubban. Igen meleg időjárás és kellemes hangulat fogadta a versenyzőket. A verseny rendben lezajlott annak ellenére, hogy kora délután egy heves vihar miatt eső szünetet is el kellett rendelni. Szerencsére nem tartott sokáig így hamar folytatódhatott a küzdelem. A nap legjobbja Csányi Olivér lett szenzációs -3-as (67)  eredménnyel, de ki kell emeljük a -1-et (69) játszó fiatal tehetséget Bertényi Bence teljesítményét is! A női versenyzők közül Vadkerti Adél zsebelte be az első helyet, míg a második Czernecki Laura lett, a harmadik helyen pedig Berkenyi Daniella végzett.

A T-Systems Magyar Match Play Bajnokság első napjának részletes eredményeit következő linkre kattintva tekinthetik meg:

https://www.pccaddie.net/clubs/0360000/app.php?cat=ts_resultlist&sub=resultlist&made=dyn&id=769250&year=2018

Holnap kemény nap várja  8-as táblákba sorolt férfi és női mezőnyt: mindenkinek 2x18 lyukon kell megküzdenie két ellenféllel. A holnapi kezdés a szokottnál némileg korábban  reggel 8.00h-kor lesz.

Köszönjük névadó szponzorunknak, a T-Systemsnek, valamint kiemelt szponzorainknak, a KPMG-nek és a Szigetközi Friss víznek megtisztelő támogatását!

További eredményes versenyzést kíván a

Magyar Golf Szövetség

Összes hír