Match Play Bajnokság – szeptember 13-15. az új időpont

Döntött a Magyar Golf Szövetség elnöksége a hétvégén elmaradt VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság új időpontjáról. Az Old Lake Golf Club szeptember 13-15. között ad otthont a eseménynek, a nevezési határidőt szeptember 9., hétfő 23.59 óráig hosszabbítja meg.

Azoknak, akiknek a májusi versenyre leadott nevezésük az új időpontra is megfelelő, nincs teendőjük, azok a golfozók, akik vissza szeretnék igényelni a nevezési díjat, az office@hungolf.hu e-mail címre juttassák el kérésüket.

 

Elmarad a hétvégén a Match Play Bajnokság - az új időpont hamarosan bejelentésre kerül

2019.május 29.

A Magyar Golf Szövetség az Old Lake Golf Club menedzsmentjével egyeztetve, tájékoztatja a VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságra nevező golfozókat, hogy a több napja tartó, és az elkövetkező napokban is várható kedvezőtlen, csapadékos időjárás miatt elmarad a hétvégére meghirdetett verseny.

A Szövetség legkésőbb június 3-ig jelöli ki a bajnokság új időpontját, valamint a módosított nevezési határidőt. Az a játékos, aki az új időpont miatt a nevezési díjat vissza szeretné igényelni, azt az office@hungolf.hu e-mail címen jelezheti.

 

Match Play Bajnokság - nevezési kategória váltása - teljes a játékoslista

2019.május 29.

Lejárt a VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság nevezési határideje, a játékosok listája ITT tölthető le. Az a játékos, aki a VIII.Magyar Nyílt Match Play Bajnokság idején, az eredetileg leadott nevezési kategóriát még szeretné megváltoztatni, az 2019. május 30., csütörtök 12.00 óráig, az office@hungolf.hu e-mail címen teheti meg.

Elnökségi határozat született ma ugyanis arról, hogy módosul a 2018.november 18-án megjelent  Junior ranglista kiírás. A kiegészítésre azért volt szükség, mert a hétvégén megrendezésre kerülő VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság 2019.április 25-én közzétett versenykiírása alapján, a junior kategóriában kapható pontszámok pontosabb meghatározást követeltek.

A kiegészített kiírás szövege eszerint módosul, a teljes kiírás ITT tölthető le:

Junior Ranglista kiírás 2019

II. Pontszerzés

"A Matchplay bajnokság kivétel. Az elért „junior kategóriákon” belüli helyezés (junior fiú és junior lány külön kezelendő) alapján szerezhetnek pontokat a játékosok. A kategórián kívüli játékosok nem viszik el a megszerezhető ranglista pontokat. A megszerezhető pontokat szintén az 1. számú melléklet tartalmazza.

Pl.: Férfi bruttó sorrend: 1. férfi, 2. férfi, 3. junior fiú, 4. szenior férfi, 5. junior fiú A Junior ranglista sorrendje és pontozása a fenti példa alapján a következőképpen néz ki: 1. junior fiú = aki a bruttó sorrendben 3.-ként szerepel = 2000 pont (ld. 1. sz. melléklet) 2. junior fiú = aki a bruttó sorrendben 5.-ként szerepel = 1750 pont (ld. 1. sz. melléklet) (Ugyanez az elv érvényes a lány bruttó sorrendél is).

A Match Play Bajnokságon a felnőtt kategóriában induló juniorok kapják meg az junior ranglista 1. sz. mellékletben szereplő pontokat.  A junior kategóriában indulók, az 1.sz. mellékletben szereplő ranglista pontoknak - minden helyezés esetén - a 0,7 x-ét kapják meg.

Pl: Junior kategória I. helyezettje: 2000 pont x 0,7 = 1400 pont.      II. helyezettje: 1750 pont x 0,7 = 1225 pont.  stb.”

 

VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság

Játékoslista

Összes hír