Már forog a Full Swing 2 kamerája

A profi golfozókat bemutató népszerű sorozat, a Full Swing második évadját jelentette be kedden a Netflix.


A streaming- és tartalomszolgáltató cég már a februári Phoenix Open idején hozzálátott az új széria anyagának gyűjtéséhez, de mostanra biztossá vált, hogy a 2023-as szezon teljes egészében a bemutatandó filmek toplistás felvételei között szerepelnek majd. A műsorkészítők nem titkolt célja, hogy a sorozat folytatásával tovább szélesítsék a sportág régi és új rajongóinak táborát, a lenyűgöző karakterekkel, izgalmas történetekkel a golf olyan oldalát tárják a nézők elé, amelyet még soha nem láthatott, hallhatott a nagyközönség.

A nyolc résszel debütáló Full Swing 1 premierjére február 15-én került sor, és a négy majort valamint a FedEx Cup playoffját dokumentáló sorozat azonnal felkerült a Netflix heti top 10-es angol TV-listájára. Az első szezonban többek között a 23-szoros PGA Tour-győztes és háromszoros FedExCup-bajnok, Rory McIlroy, Jordan Spieth, Justin Thomas, Brooks Koepka, az akkori újonc, Sahith Theegala, Matt Fitzpatrick, Tony Finau, Joel Dahmen és Collin Morikawa verseny- és magánéletébe, magánautóikba, repülőgépeikbe vagy éppen több millió dolláros házaikba kaphattak a nézők ritka módon, az első sorból bepillantást.

A 2024 februárjában bemutatásra kerülő második évadban ugyancsak a színfalak mögé fognak a műsorkészítők betekinteni, de a profi golfozók szereplőgárdáját egyelőre még titok övezi.

Összes hír