Magyar Kupa 2. nap – Kötél Bence és Jaczkovics Emma a bajnok

Magyar Kupa 2. nap

Kötél Bence és Jaczkovics Emma az idei bajnokok

Ma folytatódott Kisorosziban (Magyar Golf Klub) az év első rangos versenye, a Magyar Kupa. A tegnapi nap nagy meglepetéseket hozott, a mai nap fordulatokat és éles küzdelmeket az utolsó ütésekig.  A tegnapi napon gyengébben szereplő  Kötél Bence ma egy igen erős játékkal remekelt: -2-vel (70) zárta a napot, s így a két nap után +6-al zárta a Kupát.  A tegnapi nap első helyezettje Bertényi Bence szintén remek formában folytatta a 2. napot: egészen a 16.szakszig nullában állt, de itt egy apró hiba tripla bogey-t eredményezett. A végeredményt a 18. szakaszon egy kihagyott putt döntötte el Kötél Bence javára.

A lányoknál ezúttal a tegnapi napon szintén gyengébben játszó Czernecki Laura okozott meglepetést: -2-vel fordult. Ennek megfelelően a 9. lyuk után átvette a vezetést Jaczkovics Emmától, aki a tegnapi napon a legjobban szerepelt. A 18 szakasz lejátszása után Laura és Emma azonos eredménnyel álltak az első helyen. Így  play-off-következett melyben Jaczkovics Emma került ki győztesen, így  a női mezőnyben ő vihette haza a Kupát.

Gratulálunk a fiatal győzteseknek, és természetesen minden kedves golfozónak akik sportszerű játékukkal emelték a verseny színvonalát!

Köszönettel,

Magyar Golf Szövetség

 

 

 

 

Összes hír