Magyar Amatőr Bajnokság – 2.nap

Magyar Amatőr Bajnokság - 2.nap

Jelentősen kedvezőbb időjárási körülmények között folyatódott a Magyar Bajnokság 2. napja Balatonudvariban ahol a mai napon is 8.00h-kor startolt el a mezőny.

A nőknél a 2. nap győztese  is Vadkerti Adél lett aki a mai napon 76-os (+4) eredményével is  biztosan őrzi első helyét  Czernecki Laura előtt. Laura mai napon 79 (+7) ütésével jelentősen  javított tegnapi játékán de hátránya még így is 14 ütés Adéllal szemben. A harmadik helyen - két ütéssel lemaradva Laura mögött- Briglovics Boróka áll. Úgy tűnik a nőknél a 2. és a 3. helyért várható szoros küzdelem a holnapi napon.

A férfiaknál a 2. nap győztese Csányi Olivér aki a mai napon kiváló hátsó kilences eredményével 69-es (-3) score kártyát adott le. Ezzel egy ütésnyire megközelítette a mai is kiegyensúlyozottan játszó Kötél Bencét aki a mai napon is 73-as (+1) eredményt produkált. Bence előnye a második nap végén így csupán egy ütésre apadt Olivérrel szemben, így a holnapi záró napon itt is izgalmas küzdelem várható.

A befejező versenynapon a  versenyzők fordított sorrendben indulnak, azaz a legjobbak a mezőny végén startolnak majd el.

A mai teljes eredménylistát itt tekinthetik meg.

A holnapi (3.napi)  startlista pedig itt olvasható.

Továbbra is eredményes versenyzést kíván a

Magyar Golf Szövetség

Összes hír