Lucas Herbert álma Bermudán teljesült

PGA TOUR - Butterfield Bermuda Championship

A 25 éves Lucas Herbert egy ütéssel nyert Patrick Reed és Danny Lee előtt a Port Royal Golf Course-on rendezett Butterfield Bermuda Championshipen. Az ausztrál játékos, aki idén a European Tour Irish Open győztese is, első PGA Tour győzelmét aratta, és ezzel belépőt kapott pályafutása első Mastersére is.

Az amatőr státusz új szabályai

A The R&A és az USGA közzétette a golf Amatőr státuszának új szabályait, melyek 2022. január 1-jén lépnek majd életbe. A golfszabályok 2019-ben kezdődött modernizációját követően, az új amatőr státuszra vonatkozóan, most a golfozók és a golfipar visszajelzéseit használták fel az irányító testületek annak érdekében, hogy fenntartsák és megerősítsék az amatőr státusz értékét. Az új szabályok értelmében az amatőr státusz csak akkor őrizhető meg, ha játékos nem fogad el hendikepmódosító versenyen 1000 dollárt meghaladó nyereményt, nem játszik profiként, és nem áll golfszakemberként klub alkalmazásában. További részletek: www.RandA.org and www.usga.org.

PGA TOUR - World Wide Technology Championship

Elit mezőny formálódik a Mexikóban, november 4-én kezdődő World Wide Technology Championshipre. A 7,2 millió dollár összdíjazású verseny nevezési listáján a címvédő Viktor Hovland mellett a top-32 játékos 13 nevét fedezhetjük fel. Az előzetes oddslistán előkelő helyre sorolt Justin Thomas, Brooks Koepka és Tony Finau is Mayakoba utazik, de további 2021-es Ryder Kupa játékosok is ott lehetnek, úgy mint Harris English, Matthew Fitzpatrick, Sergio Garcia, Tyrrell Hatton, Shane Lowry vagy Scottie Scheffler.

Összes hír