Klubcsapatbajnokság visszaszámlálás

Megkezdődhet a nevezés az október 2-3. között, az Old Lake Golf Clubban rendezendő 21. Magyar Klubcsapatbajnokságra. A versenykiírás szerint, a klubok szeptember 27-ig jelezhetik a hat fős csapatok részvételi szándékát.


A tavalyi teltház után idén is élénk érdeklődésre számítanak a bajnokság szervezői. A jelentkezéseket a versenykiírás mellékletében található nevezési lapon várja a Magyar Golf Szövetség az office@hungolf.hu e-mail címre, amelyek a nevezési díj, szeptember 28., 12 órai határidőre történő befizetésével válnak véglegessé.

A küzdelmek során maximum húsz csapat dönthet a dobogós helyek kiosztásáról, a bruttó csapatok két best ball párost és két egyéni játékost indíthatnak, nettóban egy texas scramble és két best ball duo versenyezhet.

A bajnokság az első három legjobb eredményt elérő csapatot díjazza bruttó és nettó kategóriában. A két győztes csapat egy-egy ranglistaverseny rendezési jogát is elnyerheti fődíjként anyaklubja számára, a bronz és ezüstérmesek pedig a jövő évi versenyre kaphatnak nevezési díjkedvezményeket. 2020-ban mindkét kategória győztesét a Pannonia Golf & Country Club adta.

Összes hír