A Magyar Golf Szövetség a kezdő és a haladó golfozók részére, a magyar golfklubok szervezésében kedvezményes oktatást hirdet.

KEZDŐ TANFOLYAM

A kezdő kurzus 3-4 fős létszámú csoportban, 10 órás elméleti és gyakorlati oktatást tartalmaz, amely egy hónap alatt elvégezhető. A tanfolyam idején - ingyenes ütő-, labda- és pályahasználat mellett -, profi oktatók készítik fel a jelentkezőket az önálló játékhoz szükséges pályaengedély-vizsga sikeres elvégzésére, amely után regisztrált golfozókként, green fee ellenében, minden magyar golfpályán jogosultak lesznek játszani. 

A kezdő kurzus ára: bruttó 69.900 Ft / fő 

HALADÓ TANFOLYAM

A haladó kurzus 3 fős létszámú csoportban, 10 órás elméleti és gyakorlati oktatást tartalmaz, amely egy hónap alatt elvégezhető. A tanfolyam idején - ingyenes ütő-, labda- és pályahasználat mellett -, profi oktatók készítik fel a jelentkezőket a hendikep vizsga sikeres elvégzésére, amely után szövetségi versenyengedélyt (EGA-kártyát) kapnak, hivatalos hendikepet szereznek, és ezáltal golfversenyeken indulhatnak.

A haladó kurzus ára: bruttó 79.900 Ft/fő.

Kérjük érdeklődjön az Önhöz legközelebbi golfpálya recepcióján vagy az oktatóknál. A magyar golfklubok listája ITT található.