Kedves Érdeklődő!

 

A Magyar Golf Szövetség  Országos Junior Programot indított 2018-ban, melynek célja, hogy a jelentkező gyerekek számára kedvezményes golfozási lehetőséget és edzést biztosítson. A Szövetség minden, a honlapon felsorolt magyar golfklubban támogatja a gyerekek edzését.

A támogatott alapprogram keretében a csoportos edzések havi díja - klubtól függően -  5-10 ezer Ft között mozog, mely az oktatás, az ütőbérlés és a labdák árát is magába foglalja.  A kurzusok jellemzően tavasszal, áprilisban indulnak.

További információ és részletek érdekében kérjük, forduljon a honlapunkon megtalálható golfklubokhoz, illetve a szövetségi golfedzőink is készséggel adnak a beiratkozásról, korcsoportokról valamint a heti edzések beosztásáról tájékoztatást.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a program az iskolai tanítás befejezését követően, egyhetes, teljes ellátással szerveződő, egész napos foglalkozást kínáló  "nyári táborok" formájában folytatódik.

A további részletek érdekében a Magyar Golf Szövetség munkatársai örömmel állnak rendelkezésére a hungolf@hungolf.hu email címen.