Június közepén folytatódhat a PGA Tour

A koronavírus járvány okozta helyzetet mérlegelve, a PGA Tour a versenyek biztonságos lebonyolítása érdekében tette közzé a 2019/2020-as és a 2020/2021-es szezon módosított versenynaptárát.

A bejelentés szerint, a PGA Tour újabb három héttel meghosszabbítja a moratóriumot, így a május 18-ra tervezett Charles Schwab Challenge legkorábban június 11-én kezdődhet, az első négy versenyt pedig biztosan zárt kapuk mögött játsszák majd. Az átszabott menetrend további 14 forduló megrendezésével számol még, az idei szezon bajnok fejére a szeptember 3-án kezdődő Tour Championship-en tehetik fel a majd a koronát.

A 2020-as majorok közül kettő a 2020/2021. évi versenynaptárba került át, az áprilisi Masters Tournament november 12-ére, a júniusi U.S. Open szeptember 17-ére halasztottak, a PGA Championship-et augusztus 6-án rendezik, a The Open Championship-et pedig törölték.

A tervek szerint, a Korn Ferry Tour június 8-án indulhat újra, a kanadai Mackenzie Tour  július 16-ig valamennyi fordulót elhalasztott.

MÓDOSÍTOTT PGA TOUR VERSENYNAPTÁR

Összes hír