Junior Tour kánikula idején

Rekkenő hőség, negyven fok árnyékban, teljes szélcsend, hősies helytállás. Ez jellemezte az Old Lake Golf Clubban rendezett Junior Tour második fordulóját, ahol 36 bátor ifjú tehetség mutatta meg golftudását a sivatagi forróság közepette.  A legtöbb játékos, 12 versenyző a Pannonia Golf Clubból érkezett, a Budapest Highland GC színeiben 6 junior indult, Zalacsányból 4-en, az Old Lake Golf Clubból 3-an neveztek, 2-2 játékos a Continental Citygolf Golf, a Magyar Golf Club, a St. Lőrinc Golf Club, a GolFIESTA SE és a Balaton Golf, egy a Forest Hills GC golfozójaként állt ki.


A forduló abszolút kategória győzelmét Sántha Laurának és Benke Ákosnak sikerült megszerezni.

Az A-kategóriában egyértelműen a Pannonia Golf & Country Club kiválóságai domináltak: Benke Ákos +5-el lett aranyérmes, őt Williams Jaxson (77) és Vu Péter (80) követ a dobogón. A lányoknál egyetlen ütéssel szerzett elsőséget Sántha Laura (Pannonia GCC, 82) Lehoczky Fanni (Budapest Highland GC, 83) és Berkenyei Daniella (Pannonia GCC, 83) előtt.

A B-kategóriában a Pannoniás Szautner Elena (89), valamint a Budapest Highland GC versenyzője, Tivadari Péter (83) szerzett aranyérmet, a fiúknál Baranovszky Bálint (Balaton GC, 86) és Garcon Nathan (Pannonia GCC, 82), a lányoknál Horváth Eszter (Zala Springs GR, 98) és Jackson Victoria Lara (Continental CGC, 101) lettek még érmesek.

A C-mezőnyben a lányoknál mindössze két induló nevezett, így De Pelsmaeker Emilie (St. Lőrinc GC, 89) és Takács Imola (Pannonia GCC, 97) állhattak fel éremosztáskor. A fiúknál Patyi Ádám (Budapest Highland GC, 89), Németh Lőrinc (Zala Springs GR, 94), Wendler Vajk (Balaton GC, 100) volt a dobogós sorrend.

D-kategóriában Tóth Borbála Anna (Magyar GC, 59), illetve Madaras Bulcsú (Budapest Highland GC, 49), Sáhó Ferenc (Old Lake GC, 57) és Chen Lixuan Eric (Continental CGC, 48) a boldog díjazottak.

Sántha Laura - abszolút győztes, A-kategória 1.hely

Összes hír