Junior Tour balatoni izgalmakkal

Harmincegy ifjú játékos küzdött a Junior Tour VI-dik fordulójában az abszolút és kategória díjak megszerzéséért. A Balaton Golf Clubban rendezett versenyt Benke Ákos +2 ütéssel nyerte, a lányoknál Lehoczky Fanni bizonyult a legjobbnak.


Kezdetben a verseny izgalmai mellett, az időjárás is okozott némi fejtörést a szervezőknek, játékosoknak. A természet áldása ugyanis majdnem végleg közbeszólt a forduló megrendezésébe, a villámlások, dörgések azonban alábbhagytak, így negyven perc késéssel, de sikerült elstartolnia a mezőnynek. Az A-kategóriában 7 játékos, a B-kategóriában 12, a C-kategóriában 10, a D-kategóriában pedig 2 játékos állt elütőre. A verseny legkiemelkedőbb eredményét a Pannonia Golf &Country Club játékosa, Benke Ákos hozta, aki jelenleg a fiú junior ranglista ötödik helyén áll. A lányoknál a lány junior ranglista harmadik helyezettje, a Budapest Highland Golf Club versenyzője, Lehoczky Fanni, +7 ütéssel ért el figyelemre méltó teljesítményt. A további kategória győztesek Tivadari Péter és Horváth Eszter (B-kategória), Wendler Vajk és Harmadás Eszter (C-kategória), Madaras Bulcsú (D-kategória) lettek.

A Junior Tour versenyzői még két fordulóban gyűjthetnek értékes ranglistapontokat idén, augusztus 11-én a Budapest Highland Golf Clubban, valamint augusztus 19-én a Birdland Golf Club büki pályáján.

VÉGEREDMÉNY

A-kategória bruttó bruttó
1. Benke Ákos 74 1. Lehoczky Fanni 79
2. Fülöp Gergő 77
3. Sántha Ádám 86
B-kategória nettó nettó
1. Tivadari Péter 72 1. Horváth Eszter 70
3. Szalay Gellért 73 2. Szverle Enikő 73
3. Garcon Nathan 75 3. Szautner Elena 82
C-kategória
1. Wendler Vajk 62 1. Harmadás Anna 68
2. Patyi Ádám 68 2. De Pelsmaeker Emilie 83
3. Tamási András István 69
D-kategória
1. Madaras Bulcsú 41
2. Baranyai Áron 42

Összes hír