Junior Tour 1.forduló – Általános információk

Kedves Szülők, kedves Juniorok, kedves Edzők!

Április 3-án (kedden) kerül megrendezésre  Junior Tour 1. fordulója a Pannónia Golf Klubban.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk átlalános tájékoztatást adni minden kedves résztvevő és érdekődő részére.

A versenyre a nevezési határidő tegnap lezárult. Eddig kellett leadni az összes fordulón indulni szándékozó gyeremekek neveit, valamint befizetni a 10 fordulóra szóló 32 ezer forintos nevezési díjat. Rögtön az első fordulóra 85 jelentkezőnk van.

Verseny start:  10.00h  (1-es, és 10-es tee-k)

Minden induló start csomagot kap. A helyezettek a verseny végén érem díjazásban részesülnek.

Az indulók életkori kategóriáiról, az életkorokhoz tartozó elütőhelyek kiosztásáról valamint a díjazás szabályairól kérjük olvassák el figyelmesen a Junior Tour Versenykiírásunkat. Itt:

Fontos: aki a Junior Tour összes fordulójára nevezett +befizette a nevezési díjat annak  is JELENTKEZNIE  kell minden egyes olyan fordulóra ahol indulni szeretnének!! Ez a jelentkezés az adott forduló előtt  leghamarabb  30, legkésőbb 7  nappal kell megtörténjen. (Erre a mindig friss startlista összeállítása, valamint a busz rendelés miatt van szükség.) Aki az aktuális forduló előtt nem jelzi indulási szándékát - hiába fizette be a teljes nevezési díjat - azt automatikusan nem tesszük be a startlistába!

A Junior Tour egyes fordulóin történő indulásra is lehetőség van. Ha valaki pl. csak az 5. vagy a 7. fordulón szeretne indulni akkor az a játékos fordulónként 6500 Ft nevezési díj ellenében megteheti. A jelentkezés szabályait itt is ugyanazok: a verseny előtt leghamarabb 30 nappal, legkésőbb 7 nappal le kell adja jelentkezését a versenyre. (hungolf.hu /Versenyek / junior tour /)

Reméljük egyre több fiatal versenyzőt üdvözölhetünk az idén is a Junior Tour állomásain!

Sikeres szezont, és jó versenyzést kívánva,

 

Magyar Golf Szövetség

 

 

Összes hír