Kedves Érdeklődő!

 

A Magyar Golf Szövetség elkötelezett amellett, hogy az érdeklődő fiatalokkal egyre nagyobb számban megismertesse a golfot, és megkönnyítse golfozási lehetőségeiket.  2018-ban a Golf Szövetségi Junior Programot indít.  A Program célja, hogy a jelentkező gyerekek számára kedvezményes golfozási lehetőségeket és edzéseket biztosítson. A támogatott alap program keretében a csoportos edzések havi díja 5-10 ezer Ft között mozog (klub függvényében). A kurzu

Ha csak szeretné kipróbálni, hogy gyermekének mennyire tetszik a golf, vagy  ha már megszületett Ön(ben), Önökben a szándék és be szeretnék iratni valahová akkor az alábbiakban található információkat kérjük olvassák el. Reméljük ezzel elősegítjük, hogy megtalálják az Önöknek legszimpatikusabb klubokat, edzőket amelyeket a Szövetség is ajánl a gyermekek edzésének elkezdésére.

Az alábbiakban röviden felsoroltuk a junior képzéssel intenzíve foglalkozó klubok és edzők neveit. Ezeket a klubokat, és edzőket a honlapunkon a "Klubok" illetve az "Edzők" fül alatt elérhetőségeikkel  megtalálják!

A klubok, és junior oktatással foglalkozó edzők akiknél további részletek iránt érdeklődhetnek (abc sorrendben):

Academy Golf Klub Budapest 

Junior edzők: Csikós Gábor, Eiring Kristóf

 

Balaton Golf Klub - Balatonudvari

Junior edzők: Baranyai Róbert

 

Birdland Golf Klub - Bük (Vas megye)

Junior edzők: Wilheim István, Friesl Ottó

 

Highland Golf Klub Budapest

Junior edzők: Tóbiás Zsolt, Szigeti Csaba, Scridon Laura

 

Forest Hills Golf Klub - Szarvaskút (Veszprém megye)

Junior edző: Bozó Ádám

 

Imperial Golf Klub - Balatongyörök

Junior edző: Décsy Attila