Junior Openre hangolódva – indulhat a nevezés

A Versenykiírás megjelenésével hivatalosan is megnyílt a nevezés a 32. Magyar Junior Nyílt Bajnokságra, melyet augusztus 13-15. között a Zala Springs Golf Resort pályáján rendez a Magyar Golf Szövetség.


A háromnapos stroke play versenyre nem csak a hazai, de a környező országok fiatal versenyzőit is várják a szervezők, melyet az eredeti helyszín üzemeltetőjének változása miatt a Zala Springs lankáin rendeznek.

A nevezni augusztus 10., kedd éjfélig lehet, az indulás feltétele, hogy a nevezési díjat legkésőbb augusztus 11., szerda 12 óráig befizessék a versenyzők.

A Magyar Golf Szövetség elkötelezett a junior versenysport támogatása iránt, ezért a magyar versenyzők számára kedvezményes, 25 ezer forintos nevezési díjat állapított meg.

A bajnokság végén nyílt bajnokot összevontan az U16,U18 és U21 (A-kategória), illetve az U12 és U14 (B-kategória) korosztályokban hirdetnek, a magyar junior bajnokok az U16 és U18 (A-kategória), illetve az U12 és U14 (B-kategória) korosztályokból kerülhetnek ki. Emellett nemenként, a magyar és nyílt korosztályos győzteseket is díjazzák.

Tavaly a koronavírus-járvány miatt nem állhatott fel nemzetközi mezőny, 2019-ben azonban nyolc országból érkeztek versenyzők. 2020-ban a bajnoki serleget Kötél Bence, Jaczkovics Emma, Nagy Ármin és Stern Lea Sára emelhette magasba.

2020 junior bajnokai: Nagy Ármin, Kötél Bence, Jaczkovics Emma Éva, Stern Lea Sára

Összes hír