Indulhat a nevezés

Május 28-án kezdődhet a nevezés a koronavírus-járvány miatt április 25-26-ról elhalasztott 31. Magyar Kupára. A június 27-28. között zajló bajnokságnak a Pannonia Golf & Country Club ad otthont, a nevezés június 24-én zárul. 

 

A Magyar Kupa Versenykiírása szerint, a kétnapos stroke play versenyre a Magyar Golf Szövetség honlapján található nevezési lap kitöltésével lehet június 24., szerda 23:59 óráig nevezni. A korábbiaktól eltérően, a részvételi díjat a Pannonia Golf and Country Club számlájára, június 25. 12 óráig szükséges befizetni, a nevezés kizárólag ekkor válik érvényessé.

A Versenyszabályzat előírásainak megfelelően, az első fordulóban növekvő EGA hcp-sorrend szerint startol majd a mezőny, a fináléban pedig az előző napi eredményeknek megfelelően, csökkenő hcp alapján történik a besorolás. Nincs változás a díjazásban sem, női és férfi kategóriában is hirdetnek majd Magyar Kupa bajnokot, a nettó eredmények elismerése mellett.

Tavaly Bertényi Bence és Jaczkovics Emma emelhette magasba a kupát, azonban Kötél Bence (2017,2018), Jaczkovics Emma (2018,2019), vagy a szezon első ranglistaversenyét nyerő Vadkerti Adél (2014,2015) is aspirálhatna a háromszoros Magyar Kupa bajnoki címre, amennyiben a máriavölgyi győzelmet sikerülne idén megszerezni.

 

 

Összes hír