Győzelem hazai földön

Hideki Matsuyama az utolsó szakasz eagle-jével pecsételte meg a hazai pályán aratott első Tour győzelmét a Zozo Championshipen. A 29 éves Matsuyama hetedik Tour-győzelmével az önéletrajzában nagy mérföldkőhöz közeledik, K.J. Choi-tól a legtöbb Tour-győzelemet szerző ázsiai játékos rekordjától mindössze egyetlen diadal választja el.

Jin Young Ko nyerte a Koreában rendezett BMW Ladies Championship-et, így sikerült visszaszereznie a világranglista első helyét is Nelly Kordától. A 26 éves dél-koreai versenyző idei negyedik győzelmét aratta, mely 300 000 dollárt hozott a konyhára.

A dán Jeff Winther szoros küzdelemben, egy ütés előnnyel szerezte meg élete első European Tour-koronáját a Mallorca Openen a svéd Sebastian Soderberg, valamint a hazai kedvenc, Pep Angles és Jorge Campillo előtt. A dán azonban, aki kétszer is 62-t ütött a par-70-es pályán, csaknem lecsúszott a dobogóról, miután vasárnap reggel bennrekedt a fürdőszobában, így sikerét csak a segítségére siető hatéves kislányának köszönheti.

Büntetőeljárást indított Donald Trump cége ellen New York város egyik kerületi ügyésze azzal kapcsolatban, hogy vajon történt-e visszaélés a westchesteri Trump National Golf Club adóügyeivel összefüggésben. A vizsgálat részben arra irányul, hogy a volt elnök cége nyújtott-e be félrevezető értékeléseket a golfpályára vonatkozóan, melyet a cég kezdetben 1,4 millió, később 6,5 millió dollárra értékelt, miközben a város több mint 15 millió dollárra becsült.

Összes hír