Golfünnep – 2.nap

3. Golfünnep –  2. nap

Felszabadult és vidám hangulatban folytatódott a Pannonia Golf & Country Clubban a 3. Golfünnep - azaz a válogatott csapatok veresnyének második versenynapja. A tegnapi stroke play játék eredményei alapján mérték ma össze tudásukat a csapatok: a tét a dobogós helyezések sorrendje volt. A mai napon egyéni és páros match play-ek lejátszására került sor  (2db single és 1 db foursome). Ezek alapján a férfi mezőnyben a dobogó első helyéért a Pro csapat és a Felnőtt férfi csapat küzdött, mely harcból a profi csapat került ki győztesen. Mindhárom játékot nyerték. A bronzéremért a Junior fiúk  és a Mid-Amatőrök küzdöttek. Végig nagyon szoros volt a játék, de végül 2:1-re a juniorok győztek.  Az 5. és 6. helyért folytatott küzdelemben végül a Szenior csapat került ki győztesen.

A női kategóriában is szoros mérkőzéseket láthattunk. Az első helyért a Junior és a Felnőtt csapat küzdött, mely küzdelemből végül a Felnőtt csapat került ki győztesen 2:1-re. A dobogó harmadik fokára pedig a Szenior csapat állhatott fel.

Az esemény ünnepi hangulatát emelte dr. Szabó Tünde államtitkár asszony látogatása melynek során a Magyar Golf Szövetség elnökével dr. Szivek Norberttel hivatalosan átadták a Pannónia Junior Akadémia részére létesített 10 szobás szálláshelyet. A beruházás saját erőből valamint állami támogatásból valósulhatott meg.

Férfi csapatok végeredménye:

  1. Pro
  2. Felnőtt Férfi
  3. Junior Fiú
  4. Mid-Amtőr Férfi
  5. Szenior Férfi
  6. Szuper Szenior Férfi

Női csapatok végeredménye:

  1. Felnőtt Női
  2. Junior Lány
  3. Szenior Női
  4. Mid-Amatőr Női

Gratulálunk minden csapatnak a sportszerű küzdelemhez, és  a versenyen elért eredményeikhez!

Magyar Golf Szövetség

Összes hír