Golfot a karácsonyfa alá

Már javában tartanak a karácsonyi előkészületek, az ötletelgetések, milyen meglepetés, ajándék kerüljön a karácsonyfa alá. A Magyar Golf Szövetség is szívesen hozzájárul az ünnepi hangulat fokozásához, év végéig, idei áron ajánl ajándékutalványokat a 2022-es kezdő és haladó tanfolyamokra.


Változatlan tartalommal, 2022-ben is folytatódnak a klubok szervezésében népszerű "Tanulj golfozni" kezdő és haladó kurzusok. Az intenzív tanfolyamok profi trénerrel, 3-4 fős csoportban zajló elméleti és gyakorlati oktatást kínálnak a golftudásukat csiszolni vágyók számára, ahol a jelentkezők a pályát, az ütőket és a golflabdákat is ingyenesen használhatják az oktatás idején. A kurzust sikeresen elvégzők közül a kezdő golfozók pályaengedélyhez juthatnak, a haladó játékosok szövetségi versenyengedélyt, hcp-minősítést és EGA-kártyát kapnak.

A jövő évi kurzusokra 39.900.-Ft (kezdő), illetve 44.900.- Ft (haladó) áron kínált ajándékutalványok 2021. december 31-ig vásárolhatók meg a kluboknál, melyeket 2022. június 30-ig válthatnak be a golf szerelmesei.

Összes hír