Golfmagazin – szezonzárás előtt

Bár a hazai golfszezon a végéhez közeledik, október mégis mozgalmas időszaknak mutatkozott: a klubcsapatok versenyén kívül az országos match play bajnokság és a korosztályos amatőr és profi csapatok rangadója is az indián nyár időszakára esett. Az október 29-én, 15.30-kor jelentkező Golfmagazin a három torna összefoglalóját tárja az M4 SPORT csatorna nézői elé.


A klubcsapatbajnokság az év azon versenye, ahol elsősorban nem az egyéni, hanem a klubdicsőség számít. Így volt ez idén is, ahol az elmúlt évhez hasonlóan, a Pannonia GCC hozta el a pálmát. A győztes csapat kapitányát, Ralph Müllert a siker esélyeiről faggattuk.

A match play nem a legnépszerűbb játékforma Magyarországon, Jaczkovics Emmának és ifj. Sárközi Richárdnak az idei országos bajnokság mégis örökké emlékezetes marad.

A Golfünnep immár hatodik alkalommal méltó zárása az aktuális golfszezon szövetségi versenyeinek. Az amatőr és profi csapatok versenyéről a serleget magasba emelő junior fiúk és lányok, valamint a legjobb egyéni eredményt elérő Somogyi Bence nyilatkozott.

A Golfmagazin a MédiaKlikk oldalán 60 napig nézhető vissza.

Összes hír