Golfmagazin: nyitóedzés szenior módra

Tagadhatatlanul készül a 2022-es szezonkezdésre a magyar golfvilág, legyen szó a versenyrendszer átalakítását vezénylő főtitkárról, a bajnoki trófeákra áhítozó juniorokról vagy a csapatösszetartást még a legzordabb évadnyitó edzésén is a legfontosabbnak tartó női szenior válogatottról. Hogy ki, milyen célokkal, fortélyokkal és elképzelésekkel vág neki az új kihívásoknak, arról a SPORT4 csatornán jelentkező Golfmagazin január 28-án 14 órakor kezdődő adásában kaphatnak a golfot szerető nézők ízelítőt.


Makszin Áron főtitkár a versenyrendszer, a versenyszabályzat reformjáról számol be, arról, hogy a változások miként erősíthetik hazánkban a versenysportot, a bajnokságságok minőségi fejlődését. A versenynaptárban és a ranglistakiírásban is történt átalakulás az elmúlt szezonhoz képest, melynek részleteiről, céljairól és várható hatásáról árul el részleteket.

Tagadhatatlanul készül a 2022-es szezonkezdésre a magyar golfvilág, legyen szó a versenyrendszer átalakítását vezénylő főtitkárról, a bajnoki trófeákra áhítozó juniorokról vagy a csapatösszetartást még a legzordabb évadnyitó edzésén is a legfontosabbnak tartó női szenior válogatottról. Hogy ki, milyen célokkal, fortélyokkal és elképzelésekkel vág neki az új kihívásoknak, arról a SPORT4 csatornán jelentkező Golfmagazin január 28-án 14 órakor kezdődő adásában kaphat ízelítőt.

A legzordabb időjárás sem törölhette el a Tóbiás Zsolt edző vezetésével tartott év eleji edzésnapot, melyet a szenior női válogatott St. Lőrinc Klub bemelegítő fogadtatása után tartott. Batta Krisztina, a csapat kapitánya az idei terveket latolgatta, és különösen méltatta a válogatott múlt évi szereplését.

Összes hír