Golfmagazin: Jonathan Mannie műhelytitkai

Szeptember 24-én, 17.40-kor jelentkezik újabb adásával a Golfmagazin az M4 SPORT csatornán, ahol újra átélhetjük a 9. MidAmatőr Open és a 32. Szenior Open izgalmait, de bepillanthatunk Jonathan Mannie, a junior válogatott szövetségi kapitány fortélyokkal fűszerezett edzéstervébe is. Az adás a MédiaKlikk oldalán 60 napig nézhető vissza.


Egyre növekvő hazai és nemzetközi elismertségnek örvend az immár hagyományosan szeptember első hétvégéjén rendezett MidAmatőr Open. A szervezők, Krämer András, az egyesület elnöke és Révész Tamás főtitkár azonban már nagyobb ívű terveket szövögetnek az elkövetkezendő időszakra. Akárcsak a bajnok, Szeberényi Máté, aki eredménye alapján már biztos abban, hogy valamit egyre jobban csinál a golfban.

Új nemzetközi kategóriákkal, valamint csapatversennyel bővült az idei Szenior Open, amelyről a Senior Golfozók Társaságának elnöke, Dietrich Tamás számolt be részletesen. Stábunknak adott interjút a két bajnokok bajnoka, Batta Krisztina, aki a férfiakat maga mögé utasítva érte el a mezőny legjobb eredményét, valamint Dr. Bohács Zsolt, aki playoffban kamatoztatta ötszörös kenu világbajnoki versenytapasztalatát.

Újabb edzést tartott a nemzetközi tréner, Jonathan Mannie a magyar junior fiú válogatottnak. A csapat tagjai, Bertényi Bence, Benke Ákos, Fülöp Gergő, Horváth Ákos, Károly Ádám és Nagy Ármin a megszokottnak legkevésbé sem nevezhető edzésmódszerekről meséltek, de azt is elárulták, hogy ebből a meghökkentő napból ki, mit visz majd haza.

Összes hír