Golfmagazin – főszerepben a Magyar Kupa

Május 28-án az esti órákban, 22.45 órakor jelentkezik az M4 Sport csatornán a Golfmagazin következő adása, amelynek fókuszában a 32. Magyar Kupa eseményei állnak. A műsort a MédiaKlikk oldalán 60 napig lehet megtekinteni. A tartalomból:


A 32. Magyar Kupa összefoglalóját az esemény szervezői nyitják, Makszin Áron főtitkár, Jakobi András, versenyigazgató és Rózsa Dávid, a Pannonia Golf & Country Club golfigazgatója nyilatkozik az esemény lebonyolításának körülményeiről.

A folytatásban a férfi mezőny legemlékezetesebb versenypillanatait idézhetjük fel, Závaczki Bálint és Csányi Olivér playoff párharcát, de Stöllinger Viktor és Szeberényi Máté is megszólal, miként látják a kétnapos verseny győzelmi esélyeit.

A beszámolót a női verseny favoritjai zárják, a női győztes, Berkenyei Daniella mellett Batta Krisztina, Stern Lea Sára és Jaczkovics Emma segítségével tekinthetünk be a verseny rejtelmeibe.

A Golfmagazint mester és tanítványa folytatja, Sárközi Richárd, PGA-golfedző és Fábián László, a MOB sportigazgatója, aki számára az élsport a múltat, a jelent pedig már a golf képviseli.

A sort a Continental Citygolf Club máris népszerű, öt fordulóból álló sorozatának első versenybeszámolója zárja, ahol Flesch Tamás, a klub tulajdonosa a megszólaló versenyzőkkel azt hangsúlyozzák, hogy nincs ideálisabb, mint egy szombat délelőtti, napsütéses időben, hangulatos társasággal rendezett klubverseny.

Összes hír