Golfmagazin: főszerepben a Balaton Golf

A Balaton Golf Club lesz a kora nyári szezonba bekacsintó Golfmagazin főszereplője. A május 26-án, 10.35-kor kezdődő adásban minden a festői balatonudvari pálya körül forog, így nem meglepő, ha az M4 Sport nézői hamar kedvet kaphatnak a balatoni kiruccanást egy golf meccsel összepárosítani. Aki lemarad a pénteki adásról, az a MédiaKlikk oldalán a borúsabb időkben újra és újra felidézheti a klubban rendezett Magyar Kupa és Szenior Tavasz varázslatos pillanatait.


Flesch Tamás, a Balaton Golf Club ügyvezető igazgatója a pálya elmúlt időszakban átesett reinkarnációjáról mesél, mellyel mára a jóérzés faktort újra sikerült a pályára varázsolni.

A balatonudvari klubélet az első szenior ranglistaversennyel, a Szenior Tavasszal pezsdült fel. A verseny győztese, Koller György és versenytársai arról nyilatkoznak, miként próbálják szeniorként is, maximális erőbedobással megőrizni versenyformájukat.

A Balaton Golf idei legrangosabb versenyének egyértelműen a 23. Emil Frey Magyar Kupa küzdelmei mutatkoztak. Jakobi András versenyigazgató szerint az új csapatnak köszönhetően a pálya feltámadt, ötből ötös minősítést kapott. A verseny izgalmait pedig a két címvédő, Jaczkovics Emma és Kötél Bence garantálta.

Összes hír